Soita nyt!

Kaivinkoneurakointia Oulussa

Ota yhteyttä

Toteutamme kaivinkoneurakointia kotipaikassamme Siikalatvan kunnassa ja Oulussa sekä koko Pohjois-Pohjanmaan alueella ja Keski-Suomessa. Meistä saat ammattitaitoisen ja luotettavan kumppanin, jolla ei mene sormi suuhun haastavienkaan työtehtävien edessä. Lähdemme mielellämme urakoimaan, olipa kyse sitten viemäröinti- ja jätevesijärjestelmien rakentamisesta, sähköverkon rakennuksesta tai maanrakennustöistä. Ota yhteyttä!

Kaivinkonetyöt onnistuneesti: sähköverkosta maanrakennukseen

Kaivinkonetyöt onnistuneesti: sähköverkosta maanrakennukseen

Voit pyytää meidät apuun milloin vain, kun tarvitset kaivinkoneurakoinnin ja maanrakennuksen ammattilaista. Olemme hoitaneet menestyksekkäästi esimerkiksi rataosuuksien kaivutehtäviä VR Trackille. Toteutamme kaivinkonetyöt laidasta laitaan ja palvelemme niin yksityishenkilöitä kuin kuntia ja yrityksiäkin.

Meiltä sujuvat esimerkiksi omakotitalojen ja muiden kohteiden rakennus, talojen pohjan ja piha-alueiden kaivutyöt sekä salaojitukset. Hoidamme luotettavasti myös pienimuotoiset rakennusten ja muiden kohteiden purkutyöt. Lisäksi osaamisalaamme lukeutuvat muun muassa kunnallistekniikka ja teiden pohjatyöt; sekä rakentaminen että kunnostaminen.

Verkonrakennus on myös erikoisalaamme, ja olemme tehneet kaapeliurakointitöitä menestyksekkäästi monenlaisissa kohteissa. Voit siis luottaa osaamiseemme, kun tarvitset sähköverkon rakennuspalveluja.

Tavoitteenamme on tarjota aina ystävällistä asiakaspalvelua ja korkealaatuisia lopputuloksia.

Lue lisää yrityksestämme

Meiltä sujuu ammattitaidolla sähkö-, viemäri- ja jätevesiverkkojen rakennus

Meiltä sujuu ammattitaidolla sähkö-, viemäri- ja jätevesiverkkojen rakennus

Viemäröinti- ja jätevesijärjestelmien rakentaminen kuuluu tärkeimpiin työtehtäviimme. Toimivan jätevesijärjestelmän rakentaminen ja kunnossapito ylläpitävät myös kiinteistösi arvoa. Hoida siis ajoissa jätevesijärjestelmäsi toimivaksi ja ympäristöystävälliseksi! Me rakennamme kohteeseen kuin kohteeseen laadukkaan jätevesijärjestelmän Oulun alueella.

Ota yhteyttä kaivinkoneurakoinnin ammattilaiseen 040 058 4957

Yhteystiedot